popasul.craiului

popasul.craiului

Blog Article

cabane zarnesti de inchiriat
Peisajul particular al Parcului Național Piara Craiului este caracterizat de o creastă singuratică, ce atinge o lungime de aproximativ 25 de km, ce este orientată pe direcția NE-SV și poziționată de-a curmezișul pe direcția normală a crestei Carpaților Meridionali. Este cea mai lungă și cea mai înaltă creastă de calcar din țară. Înălțimea maximă a masivului este atinsă în Vârful La Om (sau Piscul Baciului) care atinge two 238m.

5 trasee inedite pentru cele mai spectaculoase peisaje de toamnă Iată five idei de drumeții pe treatment le puteți face anul acesta, pentru a vă bucura de culorile toamnei

Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali

Ultima parte de coborare pe acest traseu este prin padure, atat inainte de refugiu, cât si după. Refugiul Diana se afla aproximativ la jumatatea traseului de coborare prin padure.

Drumețiile la munte alături de câini Tot ce trebuie să știi despre drumețiile la munte, alături de câinele tău

5 recomandări pentru a te încălzi în timpul drumeției Atunci când nu ai echipamentul cel mai potrivit sau nu cunoști cele mai importante tehnici, frigul te poate descuraja, iar drumețiile pe timp de iarnă pot deveni adevăfee coșmaruri.

Fiind un loc pe o întindere destul de mare este greu pentru ospătari să notice fiecare persoană nouă, eu însă, atunci când am vrut ceva și nu voiam să aștept prea mult am fileăReduce semn unui ospătar sau am mers immediate la bar și am fost servită imediat.

)! Cum pot fi mai frumosi decat Fagarasii mei dragi?” Dar daca nu vezi, nu ai de unde sa stii! Nu? De multe ori in viata nu vrem sa incercam lucruri noi, ne ambalam obiective turistice plaiul foii in niste prejudecati si credem ca sunt legi. Dar pentru a putea pune o sentinta este necesar sa experimentam si sa evaluam noi insine lucrurile pentru ca abia atunci vom putea da verdictul. Deci, hai sa vedem!

La varful Ascutit am mai facut din nou, o pauza. Ne-am facut fotografii, ne-am tras sufletul, am mancat ceva si am „vizitat” refugiul . Apropo de refugii , pe tot traseul am intalnic 3 refugii treatment aratau la fel, din fibra de sticla in forma de iglu, oarecum. Refugiile in munti sunt niste colaci de salvare pentru drumetii treatment sunt nevoiti sa se adaposteasca fie de o vreme periculoasa, fie de aici o noapte inspaimantatoare.

Jurnal de tabără –Ziua 2 – A fost sau n-a fost urs – iată-ntrebarea! Avem și un descopera răspuns: cu siguranță a fost o zi pe cinste

pelerine de ploaie (nu se știe niciodată) dacă este prea cald pentru haine impermeabile, pelerinele sunt o variantă bună

Greutate, număr mai multe info de persoane, suggestion de montare, utilizare: toate criteriile au fost studiate minuțios pentru a te ajuta să faci plaiul foii la om cea mai bună alegere!

o oră și am admirat priveliștea din jur: stânci, arbuști, flori de munte; as fi tras un pui de somn :D. Este foarte cald pentru luna iunie iar soarele ne luminează/încălzește urcarea.

Jurnal din Islanda – Ziua 6 – Un ultim popas în țara unde au „înghețat“ miracolele și contrastele naturii, simplitatea și bunul-gust al omului 

Report this page